7/12/2009

Bedtime!

Where do you go at nights? To the bed? We've got a better way: Shopping!

This is a nice (and free:) outfit, if you can’t sleep.C’est La Vie fashion and pose shop, with lovely clothes and cute animations. And if it's your turn to host the next pyjama party, you can take it this (also free) shiny Moon with three poses in ImpEle, to take some photos. There are two simple but free AOs too.

So girls, forget the bedtime:)


Mivel a "jaj, mennem kell aludni, hajnali fél három van... (vagy esetleg fél négy:)" igen gyakran hangzik el, itt az ideje hogy a pizsama függőket is meglepjük valamivel. Barátságos áron, egészen pontosan ingyen juthatunk ehhez a kellemes nyáréjszakai viselethez. Az ajándékhoz csomagoltak egy pózt is, csak hogy legyen miben álldogálni, az új hálóruhánkban. A hold simán csak cukiság, mert a "smexy" kategóriát talán nem meríti ki. A holdas boltban fellelhető továbbá két ingyenes AO, amik elég szolidak ugyan, de éjjelre nem is feltétlen szükséges a fene nagy vagányság.

Aludjatok jól:)


Skin: Lara Skin (Aida - free gift)

Hair: Magika (opening hunt)

Socks: Fluffy (1L - 5pair)

Pillow: via slx (1L)


0 megjegyzés:

Search This Blog

 

slupergirls | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates